Carte Officielle Paysage 2020

Carte Officielle Paysage 2020

Carte Officielle Paysage 2020

Carte Officielle Paysage 2020

Beef Tartare with Black Olives

Atelier Tartare “ Asparagus, Shrimps and Citrus ”

Red Tuna , Mango Tartare with Crumble Lavaux Lie

Vegetarian Hamburger “ Stuffed Eggplant, Fried Tomato, Candied Onion and Mozzarella di Bufala

Bigolo Ail Huile et Piment, Tomates Cherry et Tarallo Napolitain Bigolo Pasta with Garlic, Oil, Chili, Cherry Tomatoes and Neapolitan Tarallo

Paccheri de l’Atelier “ Thon Rouge, Asperges et Pignons Grillés ”

Paccheri Pasta Atelier “ Red Tuna, Asparagus and Roasted Pine Nuts »

Gnocchi Gratugia avec une Crème de Petit Pois, Coppa di Zimbello et Chips de Parmesan

Gnocchi Gratugia with Pea Cream, Coppa di Zimbello and Parmesan Chips

Scialatielli aux Palourdes et Crumble de Tarallo Napolitain

Scialatielli Pasta with Clams and Neapolitan Tarallo Crumble

Strozzapreti à la Forestière et Mozzarella poivrée Strozzapreti

Pasta with Forest “ Mushrooms ” and Peppered Mozzarella

Cappellaccio Farcie au Homard avec une Fondue de Provola et Zeste d’Orange Caramélisée

Cappellaccio Pasta with Lobster a Fondue Cheese Provola and Caramelized Orange Zest

Risotto de L’Atelier “ Noir de Seiche, Calamar et Asperges ”
Risotto Atelier “ Black Cuttlefish, Squid and Asparagus ”

Risotto aux Fruits de Mer
Risotto with Seafood

Risotto au Parmesan, Bière et Café Torréfié
Risotto with Parmesan, Beer and Roasted Caffè

Filet de Loup de Mer  Croustillant Sauce à la Menthe, Croquet de Mer et Légumes de Saisons

Sea Bass Fillet in Mint Sauce with Potato and Seasonal Vegetables

Antipasto del la Casa

House Antipasto

Fritture Mixte del Golfo

Mixed Fried Fish “Neapolitan”

Carpaccio de St – Jacques , Caramélisé es au Sucre de Canne avec une Escalope de Foie Gras et Popcorn

Carpaccio of St – Jacques, Caramelized with Cane Sugar with a Scallop of Foie Gras and Popcorn

Tentacules de Poulpe Poêlés avec Pommes de Terre Douce , Asperges, Bacon Croquant et Tomates Confites

Pan – seared Octopus Tentacles, Potato, Asparagus, Crisp Bacon and Candied Tomat

Nos entrées

Nos entrées

Nos entrées

Nos entrées

Salade Verte
Green Salad

Salade Mêlée
Mixt Salad

Antipasto del la Casa

House Antipasto

Fritture Mixte del Golfo

Mixed Fried Fish “Neapolitan”

Carpaccio de St – Jacques , Caramélisé es au Sucre de Canne avec une Escalope de Foie Gras et Popcorn

Carpaccio of St – Jacques, Caramelized with Cane Sugar with a Scallop of Foie Gras and Popcorn

Tentacules de Poulpe Poêlés avec Pommes de Terre Douce , Asperges, Bacon Croquant et Tomates Confites

Pan – seared Octopus Tentacles, Potato, Asparagus, Crisp Bacon and Candied Tomat

Nos Burgers

Nos Burgers

Nos Burgers

Nos Burgers

Vegetarian Hamburger “ Stuffed Eggplant, Fried Tomato, Candied Onion and Mozzarella di Bufala

Cheeseburger Atelier “100% Beef, Pink Sauce, Rocket, Mozzarella di Bufala, Red Onion, Tomato” 

Nos pâtes fraîches & Risotto

Nos pâtes fraîches & Risotto

Nos pâtes fraîches & Risotto

Nos pâtes fraîches & Risotto

Bigolo Ail Huile et Piment, Tomates Cherry et Tarallo Napolitain Bigolo Pasta with Garlic, Oil, Chili, Cherry Tomatoes and Neapolitan Tarallo

Paccheri de l’Atelier “ Thon Rouge, Asperges et Pignons Grillés ”

Paccheri Pasta Atelier “ Red Tuna, Asparagus and Roasted Pine Nuts »

Gnocchi Gratugia avec une Crème de Petit Pois, Coppa di Zimbello et Chips de Parmesan

Gnocchi Gratugia with Pea Cream, Coppa di Zimbello and Parmesan Chips

Scialatielli aux Palourdes et Crumble de Tarallo Napolitain

Scialatielli Pasta with Clams and Neapolitan Tarallo Crumble

Strozzapreti à la Forestière et Mozzarella poivrée Strozzapreti

Pasta with Forest “ Mushrooms ” and Peppered Mozzarella

Cappellaccio Farcie au Homard avec une Fondue de Provola et Zeste d’Orange Caramélisée

Cappellaccio Pasta with Lobster a Fondue Cheese Provola and Caramelized Orange Zest

Risotto de L’Atelier “ Noir de Seiche, Calamar et Asperges ”
Risotto Atelier “ Black Cuttlefish, Squid and Asparagus ”

Risotto aux Fruits de Mer
Risotto with Seafood

Risotto au Parmesan, Bière et Café Torréfié
Risotto with Parmesan, Beer and Roasted Caffè

Nos poissons

Nos poissons

Nos poissons

Nos poissons

Filet de Loup de Mer  Croustillant Sauce à la Menthe, Croquet de Mer et Légumes de Saisons

Sea Bass Fillet in Mint Sauce with Potato and Seasonal Vegetables

Filet de Perche LOË “Suisse” à l’Acqua Pazza avec Frites et Salade à l’Italienne
Perch Fillet LOË “Switzerland” Acqua Pazza with French Fries and Italian Salad

Grillade Mixte de Poisson “Thon Rouge, Calamar, Crevettes“, avec Frittes
Mixed Grilled Fish “Red Tuna, Squid, Shrimp” with French Fries     

Filet de Thon en Croûte de Pistache Sauce Ribes, Purée de Pomme de Terre au Basilic, Raffaello et Légumes
Sesame Crusted Tuna Fillet with Lemon Flavor, Homemade Chips and Vegetables

Nos Tartares

Nos Tartares

Nos Tartares

Nos Tartares

Beef Tartare with Black Olives

Atelier Tartare “ Asparagus, Shrimps and Citrus ”

Red Tuna , Mango Tartare with Crumble Lavaux Lie

Nos viandes “Boucherie Nardi de Cully”

Nos viandes “Boucherie Nardi de Cully”

Nos viandes “Boucherie Nardi de Cully”

Nos viandes “Boucherie Nardi de Cully”

Filet de Bœuf Sauce au Miel, Gingembre et Lime avec Purée de Pomme de Terre à la Truffe, Raffaello et Légumes
Beef Filet with Honey, Ginger and Lime Sauce with Truffle Mashed Potatoes, Raffaello and Vegetables

Entrecôte de Bœuf 200g Sauce au Barolo avec Frites et Salade à l’Italienne
Beef Entrecote 200g Barolo Sauce with French Fries and Italian Salad

Escalope de Veau Sauce aux Bolets avec Purée de Pomme de Terre à la Truffe, Raffaello et Légumes
Mushrooms Boletus Sauce Veal Escalope with Truffle Mashed Potatoes, Raffaello and Vegetables