NOS ENTREES / OUR STARTERS

Nos entrées

NOS ENTREES / OUR STARTERS

Nos entrées

Insalata Verde
7

Salade Verte

Green Salad

Salade de Rucola, Pomodorini, Grana Padano et Vinaigre Balsamic

Arugula Salad, Cherry Tomatoes, Grana Padano Cheese and Balsamic Vinegar

Tataki de Bœuf avec Pain Tosté

Tataki Beef with Toasted Bread

Carpaccio de Poulpe, Fenouil et Oignon

Octopus Carpaccio with Fennel and Onion

Cheesecake à l’Avocat, Ricotta et Gambas Rouge de Mazara

Cheesecake with Avocado, Ricotta Cheese and Gambero di Mazara

 

Friture Mixte de Poisson

Mixed Fried Fish

NOS PATES FRAICHE ET RISOTTO / OUR FRESH PASTA AND RISOTTO

Nos pâtes fraîches & Risotto

NOS PATES FRAICHE ET RISOTTO / OUR FRESH PASTA AND RISOTTO

Nos pâtes fraîches & Risotto

Orecchiette à la Caprese « Tomates Cherry et Mozzarella di Buffala» servi Froid

Orecchiette Caprese «Cherry Tomatoes and Buffala » served Col

Spaghetti aux Cannolicchi et Citron

Spaghetti with Cannolicchi and Lemon

Gnocchi avec Chaire de Saucisse au Fenouil, Poivron et Bierre

Gnocchi with Fennel Sausage, Peppers and Beer

Paccheri Scoglio « Fruits de Mer »

Paccheri Scoglio « Seafood »

Scialatielli à l’Encre de Seiche, Stracciatella de Buffala et Gambas Rouge de Mazar

Scialatielli Pasta in Squid ink, Stracciatella Cheese and Mazara Red Gambero

Risotto aux Langoustines, Berlucchi et Grenad

Risotto with Scampi, Berlucchi and Pomegranate

Tataki de Bœuf avec Pain Tosté

Tataki Beef with Toasted Bread

Tortello d’Agneau avec une Réduction de Fond Brun

Lamb Tortello with a reduction of Brown Base

 

NOS PIZZAS GOURMET / OUR GOURMET PIZZA

NOS PIZZAS GOURMET / OUR GOURMET PIZZA

Mozzarella de Bufala, Jambon Cru, Huile d’Olive et Basilic

Buffalo Mozzarella, Raw Ham, Olive Oil and Basil

Sauce Tomate, Mozzarella di Buffala, Pesto au Basilic, Trilogie de Datterini et Ecaille de Grana Padano

Tomato Sauce, Buffalo Mozzarella, Basil Pesto, Datterini Triloggy and Grana Padano Cheese

Sauce Tomate, Mozzarella di Buffala, Pesto au Basilic, Trilogie de Datterini et Ecaille de Grana Padano

Tomato Sauce, Buffalo Mozzarella, Basil Pesto, Datterini Triloggy and Grana Padano Cheese

Mozzarella Fior di Latte, Thon Rouge en Croûte de Sésame, Crème d’Oignon, Câpres, Basilic et Huile d’Olive

Fior di Latte Mozzarella, Red Tuna in Sesame Crust, Onion Cream, Capers, Basil and Olive Oil

Sauce Tomate, Fior di Latte, Salami Ventricina, Nduja, Terre d’Olive Noire, Burratina et Basilic

Tomato Sauce, Mozzarella Fior di Latte, Nduja, Black Olive Land, Burratina and Basil

Mozzarella Fior di Latte, Courgettes, Aubergine, Poivron, Noisettes Toastées, Basilic et Huile d’Olive

Mozzarella Fior di Latte, Zucchini, Eggplants, Pepper and Toasted Hazelnuts, Basil and Olive Oil

 

Mozzarella Fior di Latte, Chèvre, Champignons, Speck, Huile d’Olive et Basilic

Mozzarella Fior di Latte, Goat Cheese, Mushrooms, Speck, Olive Oil and Basi

 

NOS VIANDES “Boucherie Nardi de Cully” / OUR MEATS

Nos viandes “Boucherie Nardi de Cully”

NOS VIANDES “Boucherie Nardi de Cully” / OUR MEATS

Nos viandes “Boucherie Nardi de Cully”

Filet de Lapin avec Pastèque épicée et Céleri

Filet of Rabbit with Spicy Watermelon and Celery

Entrecôte de Boeuf avec Rucola, Tomaates Cherry et Grana Padano avec Frites

Beef Entrecote with Rocket, Cherry Tomatoes, Grana Padano Cheese and Country Fries

 

NOS POISSONS / OUR FISHS

Nos poissons

NOS POISSONS / OUR FISHS

Nos poissons

Filets de Perche au Thym, Limoncello et Frites Country

Perch Fillets with Thyme, Limoncello and Country Fries

 

Grillade Mixte “Thon, Saumon, Langoustine, Seiche et Gambas“ avec épis de Maïs et Frites Country « Pour 2 Personnes »

Mixed Grilled Fish “Tuna, Salmon, Langoustine, Cuttlefish and Shrimps” with Corn on the Cob and Country Fries « For 2 People

 

Filet de Saumon Texture « Cuis à l’Huile » avec Légumes Croquants et Spuma de Berlucchi « servi Froid »

Salmon Filet in Texture “Cook in Oil“ with Crunchy Legumes and Berlucchi Air « served Cold »

Filets de Thon en Croûte de Pavot avec une Sauce Teriyaki et Pastèque Piquante

Fillet of Tuna in Poppy Crust with Teriyaki Sauce and Spicy Watermelon

NOS TARTARES / OUR TARTARS

Nos Tartares

NOS TARTARES / OUR TARTARS

Nos Tartares

Marinated Salmon and Mango Tartare with Toasted Bread, Butter and Country Fries

Beef Tartare with Hazelnuts, Thyme, Ginger and Jerusalem Artichoke Emulsion with Toasted Bread and Fries

NOS BURGERS / OUR BURGERS

Nos Burgers

NOS BURGERS / OUR BURGERS

Nos Burgers

Beef Cheeseburger with Smoked Provola Cheese, Pancetta, Baked Potatoes, Mayonnaise, Country Fries and Rucola Salad

Cuttlefish Ink Hamburger with Perch Fillet Chop, Tomatoes, Onion and Mustard with Fries

NOS DESSERTS MAISON / OUR HOME DESSERTS

NOS DESSERTS MAISON / OUR HOME DESSERTS

Gourmet Coffee

Tiramisu

Panna Cotta with Mojito

Babbà with Pastry Cream and Strawberry

Libidin with Cocoa and Hazelnuts

Fruit Salad with a choice Ice Cream

L’Artisan Glacier / Ice Cream L’Artisan Glacier

L’Artisan Glacier / Ice Cream L’Artisan Glacier