Les plats de l’Atelier

Les plats de l’Atelier

Les plats de l’Atelier

Les plats de l’Atelier

Spaghetti Tomates Cherry et Basilic
Spaghetti with Cherry Tomatoes and Basi

Paccheri avec Pommes de Terre Violettes et Poulpe
Paccheri Pasta with Purple Potatoes and Octopus

Casarecce aux Champignons, Fromage de Chèvre et Jambon Cuit
Casarecce Pasta with Mushrooms, Goat Cheese and Cooked Ham

Scialatielli à l’Encre de Seiche, Stracciatella de Vache et Gambero Rouge de Mazara Mariné
Scialatielli Pasta in Squid ink, Cow Stracciatella Cheese and Marinated Mazara Red Gambero

Gnocchi à la Betterave avec Vongole et Courgettes
Beetroot Gnocchi with Vongole and Zucchini

Risotto aux Langoustines
Risotto with Langoustines

Risotto aux Radis, Guanciale et Taleggio
Risotto with Radishes, Bacon and Taleggio Cheese

Mozzarella de Bufala, Jambon Cru, Huile d’Olive et Basilic
Buffalo Mozzarella, Raw Ham, Olive Oil and Basil

Crème de Pistache, Stracciatella et Mortadella
Pistachio Cream, Stracciatella Cheese and Mortadella

Sauce Tomate, Mozzarella di Buffala, Pesto au Basilic, Trilogie de Datterini et Ecaille de Grana Padano
Tomato Sauce, Buffalo Mozzarella, Basil Pesto, Datterini Triloggy and Grana Padano Cheese

Tomate Cherry en Sauce, Fruits de Mer, Gambas Marinés au Red Gold, Huile à l’Ail et Persil
Cherry Tomatoes in Sauce, Sea Food, Prawns Marinated in Red Gold, Garlic Oil and Parsle

Sauce Tomate, Fior di Latte, Salami Ventricina, Nduja, Terre d’Olive Noire, Burratina et Basilic
Tomato Sauce, Mozzarella Fior di Latte, Nduja, Black Olive Land, Burratina and Basil

Crème d’Aubergine, Fior di Latte, Courgettes, Gel de Poivron, Tomates Cherry Confites et Noisettes Toastées
Eggplant Cream, Mozzarella Fior di Latte, Pepper Gel, Cherry Tomatoes Confit and Toasted Hazelnuts

Velouté de Pommes de Terre Violettes, Provola Fumée, Bolets, Chair de Saucisse, Huile d’Olive et Basilic
Purple Potato Velouté, Smoked Provola Cheese, Boletus Mushrooms, Sausage Meat, Olive Oil and Basil

Filet de Porc « Cuit à Basse Temperature » avec une Sauce au Taleggio, Flan de Pommes de Terres et Scarole
Porc Filet « Low Temperature Cooking » with a Taleggio Sauce, Potato Flan and with Escarol

Entrecôte de Boeuf avec une Réduction de Chianti, Scarole et Frites Country
Beef Entrecote with a Chianti Reduction, Escarole and Country Fries

Filets de Perche en Pâte à la Bière avec une Mayonnaise à l’Encre de Seiche et Frites Countr
Perch Fillets in Beer Paste with Squid Ink Mayonnaise and Country Fries

Grillade Mixte de Poisson “Filet de Saumon, Langoustine, Seiche et Gambas“ avec Frites Countr
Mixed Grilled Fish “Salmon Filet, Langoustine, Cuttlefish and Shrimps” with Country Fries

Filet de Saumon à la Wellington Farcie aux Épinards, Ricotta et Pancetta avec un Flan de Pommes de Terres et Velouté de Petits Pois
Salmon Filet at the Wellington Stuffed with Spinach, Ricotta Cheese and Pancetta with a Potato Flan and Pea Velouté

Beef Cheeseburger with Smoked Provola Cheese, Pancetta, Endive, Baked Potatoes and Rucola Salad

Vegetarian Hamburger with Red Bean, Confit Onion, Sun-Dried Tomatoes, Rucola Salade, Buffalo Mozzarella and Country Fries

With Chocolate and Strawberry Tiramisu

Panna Cotta with Vin Santo and Cantucci

Cassata Sicilian

Chocolate Fondant with a Raspberry and Basil Coulis

Salade de Fruit avec une Boule de Glace à Choix   
12,50

Fruit Salad with a choice Ice Cream

NOS ENTREES / OUR STARTERS

Nos entrées

NOS ENTREES / OUR STARTERS

Nos entrées

Salade Mêlée
Mixt Salad

Salade de Rucola, Pomodorini, Sardine, Ecailles de Grana Padano et Vignaire Balsamic
Arugula Salad, Cherry Tomatoes, Sardines, Grana Padano Cheese Flakes and Balsamic Vinega

Salade de la Maison avec Iceberg, Endive Frisée, Choux Rouge, Carotte, Friselle, Fromage de Chèvre et Sauce Miel-Moutarde
House Salad with Iceberg, Curly Endive, Red Cabbage, Carrot, Friselle, Goat Cheese and Honey-Mustard

Soupe de Petits Poi et Carotte Servie Tiède
Small Peas and Carrot Soup Served Lukewarm

Antipasti de la Maison
House Antipasto

Guazzetto de Mer avec Moscardini, Vongole, Moules et Gambas
Guazzetto de Mer avec Moscardini, Vongole, Moules et Gambas

Poulpe à la Plancha avec Crème de Pois Chiches et Scarole Sautée aux Olives, Raisins Secs et Chapelure
Octopus with Chickpea Cream and Sauteed Escarole with Olives, Raisins and Breadcrumbs

NOS PATES FRAICHE ET RISOTTO / OUR FRESH PASTA AND RISOTTO

Nos pâtes fraîches & Risotto

NOS PATES FRAICHE ET RISOTTO / OUR FRESH PASTA AND RISOTTO

Nos pâtes fraîches & Risotto

Spaghetti Tomates Cherry et Basilic
Spaghetti with Cherry Tomatoes and Basi

Paccheri avec Pommes de Terre Violettes et Poulpe
Paccheri Pasta with Purple Potatoes and Octopus

Casarecce aux Champignons, Fromage de Chèvre et Jambon Cuit
Casarecce Pasta with Mushrooms, Goat Cheese and Cooked Ham

Scialatielli à l’Encre de Seiche, Stracciatella de Vache et Gambero Rouge de Mazara Mariné
Scialatielli Pasta in Squid ink, Cow Stracciatella Cheese and Marinated Mazara Red Gambero

Gnocchi à la Betterave avec Vongole et Courgettes
Beetroot Gnocchi with Vongole and Zucchini

Risotto aux Langoustines
Risotto with Langoustines

Risotto aux Radis, Guanciale et Taleggio
Risotto with Radishes, Bacon and Taleggio Cheese

NOS POISSONS / OUR FISHS

Nos poissons

NOS POISSONS / OUR FISHS

Nos poissons

Filets de Perche en Pâte à la Bière avec une Mayonnaise à l’Encre de Seiche et Frites Countr
Perch Fillets in Beer Paste with Squid Ink Mayonnaise and Country Fries

Grillade Mixte de Poisson “Filet de Saumon, Langoustine, Seiche et Gambas“ avec Frites Countr
Mixed Grilled Fish “Salmon Filet, Langoustine, Cuttlefish and Shrimps” with Country Fries

Filet de Saumon à la Wellington Farcie aux Épinards, Ricotta et Pancetta avec un Flan de Pommes de Terres et Velouté de Petits Pois
Salmon Filet at the Wellington Stuffed with Spinach, Ricotta Cheese and Pancetta with a Potato Flan and Pea Velouté

NOS TARTARES / OUR TARTARS

Nos Tartares

NOS TARTARES / OUR TARTARS

Nos Tartares

Marinated Salmon and Mango Tartare with Toasted Bread, Butter and Country Fries

Beef Tartare with Hazelnuts, Thyme, Ginger and Jerusalem Artichoke Emulsion with Toasted Bread and Fries

NOS VIANDES “Boucherie Nardi de Cully” / OUR MEATS

Nos viandes “Boucherie Nardi de Cully”

NOS VIANDES “Boucherie Nardi de Cully” / OUR MEATS

Nos viandes “Boucherie Nardi de Cully”

Filet de Porc « Cuit à Basse Temperature » avec une Sauce au Taleggio, Flan de Pommes de Terres et Scarole
Porc Filet « Low Temperature Cooking » with a Taleggio Sauce, Potato Flan and with Escarol

Entrecôte de Boeuf avec une Réduction de Chianti, Scarole et Frites Country
Beef Entrecote with a Chianti Reduction, Escarole and Country Fries

NOS BURGERS / OUR BURGERS

Nos Burgers

NOS BURGERS / OUR BURGERS

Nos Burgers

Beef Cheeseburger with Smoked Provola Cheese, Pancetta, Endive, Baked Potatoes and Rucola Salad

Vegetarian Hamburger with Red Bean, Confit Onion, Sun-Dried Tomatoes, Rucola Salade, Buffalo Mozzarella and Country Fries

NOS PIZZAS GOURMET / OUR GOURMET PIZZA

NOS PIZZAS GOURMET / OUR GOURMET PIZZA

Mozzarella de Bufala, Jambon Cru, Huile d’Olive et Basilic
Buffalo Mozzarella, Raw Ham, Olive Oil and Basil

Crème de Pistache, Stracciatella et Mortadella
Pistachio Cream, Stracciatella Cheese and Mortadella

Sauce Tomate, Mozzarella di Buffala, Pesto au Basilic, Trilogie de Datterini et Ecaille de Grana Padano
Tomato Sauce, Buffalo Mozzarella, Basil Pesto, Datterini Triloggy and Grana Padano Cheese

Tomate Cherry en Sauce, Fruits de Mer, Gambas Marinés au Red Gold, Huile à l’Ail et Persil
Cherry Tomatoes in Sauce, Sea Food, Prawns Marinated in Red Gold, Garlic Oil and Parsle

Sauce Tomate, Fior di Latte, Salami Ventricina, Nduja, Terre d’Olive Noire, Burratina et Basilic
Tomato Sauce, Mozzarella Fior di Latte, Nduja, Black Olive Land, Burratina and Basil

Crème d’Aubergine, Fior di Latte, Courgettes, Gel de Poivron, Tomates Cherry Confites et Noisettes Toastées
Eggplant Cream, Mozzarella Fior di Latte, Pepper Gel, Cherry Tomatoes Confit and Toasted Hazelnuts

Velouté de Pommes de Terre Violettes, Provola Fumée, Bolets, Chair de Saucisse, Huile d’Olive et Basilic
Purple Potato Velouté, Smoked Provola Cheese, Boletus Mushrooms, Sausage Meat, Olive Oil and Basil

NOS DESSERTS MAISON / OUR HOME DESSERTS

NOS DESSERTS MAISON / OUR HOME DESSERTS

Gourmet Coffee

With Chocolate and Strawberry Tiramisu

Panna Cotta with Vin Santo and Cantucci

Cassata Sicilian

Chocolate Fondant with a Raspberry and Basil Coulis

Salade de Fruit avec une Boule de Glace à Choix   
12,50

Fruit Salad with a choice Ice Cream

L’Artisan Glacier / Ice Cream L’Artisan Glacier

L’Artisan Glacier / Ice Cream L’Artisan Glacier