Nos entrées

Nos entrées

Nos entrées

Nos entrées

Salade Verte
Green Salad

Salade Mêlée
Mixt Salad

Salade de Rucola, Pomodorini, Ecailles de Parmesan et Vignaire Balsamic

Arugula Salad, Cherry Tomatoes, Parmesan Cheese Flakes and Balsamic Vinegar

 Salade de Fruit de Mer avec Poulpe, Calamar et Gambas

Seafood Salad with Octopus, Squid and Prawns

Friture de Poisson “Napolitaine”

Mixed Fried Fish “Neapolitan”

Sauté de Palourde, Poulpe, Calamar et Pain Croquant

Stir Fry of Clam, Octopus, Squid with Crunchy Bread

Antipasti de la Maison

House Antipasto 

Carpaccio de St-Jacques avec Escalope de Foie Gras, Popcorn Caramélisé et Fruit de la Passion

Carpaccio of St-Jacques with Foie Gras Escalope, Caramelized Popcorn and Passion Fruit

Filet de Saumon Mariné aux Fruits Rouges avec Glace au Wasabi et Caviar de Lime

Red Fruit Marinated Salmon with Wasabi Ice Cream and Lime Caviar

Tentacules de Poulpe Poêlés avec Pommes de Terre à la Menthe et Fraise, Kumquat et Tomates Confites

Pan-seared Octopus Tentacles, Potatoes with Mint and Strawberry, Kumquat with Candied Tomato

Nos Burgers

Nos Burgers

Nos Burgers

Nos Burgers

Octopus Hamburger with Paprika and Wasabi Sauce, Fried Tomato, Confit Onion and Philadelphia Herb Cheese

Cheeseburger Atelier “100% Beef, Cocktail Sauce, Rocket, Mozzarella di Bufala, Candied Onion, Tomato” 

 

Garnitures : Chips Maison aromatisées au Curry et Zeste d’Orange

Nos pâtes fraîches & Risotto

Nos pâtes fraîches & Risotto

Nos pâtes fraîches & Risotto

Nos pâtes fraîches & Risotto

Bigolo Ail Huile Piment et Tomates Cherry OU Tomate et Basilic Frais 

Bigolo Pasta with Garlic, Oil, Chili and Cherry Tomatoes OR Tomatoes with Fresh Basil

Paccheri aux Langoustines, Tomates Cherry et Basilic  

Paccheri “Pasta” with Langoustines, Tomatoes and Fresh Basil

Gnocchi Grattugia à l’encre de Seiche sur une Fondue de Grana Padano et Chips de Pomme de Terre Douce

Gnocchi with Black Cuttlefish on Fondue Grana Padano Cheese and Sweet Potatoes Chips

Scialatielli aux Palourdes, Betteraves, Philladelhia aux Herbes et Notes de Citron 

Scialatielli Pasta with Clams and Beets, Philadelphia Herb Cheese 

Strozzapreti aux Légumes et Crumbul d’Olive Taggiasche

Strozzapreti Pasta with Vegetables and Olive Taggiasche Crumbul 

Bonbon farcie al Mascarpone, Ciboulette sur une Sauce de Poivron, Cacao Amer et Pain croquant aux Olive

Candy Stuff “Pasta” with Mascarpone on a Pepper, Cocoa with Crunchy Bread and Olive

Risotto au Gin Hendrick’s, Coppa di Zimbelo, Baies de Genièvre, Corail de Lime et Poivre

Risotto with Hendrick’s Gin, Zimbello Coppa, Juniper Barries with Lime Coral and Pepper

Risotto au Sirop Blue Curaçao, Palourdes, Crevettes et Caviar de Lime 

Risotto with Blue Curacao Syrup, Clams, shrimps and Lime Caviar

Risotto de Mer

Risotto with Seafood

Nos poissons

Nos poissons

Nos poissons

Nos poissons

Filet de Perche LOË “Suisse” à la Livornese avec Frites et Salade à l’Italienne

Perch Fillet LOË “Switzerland” Livornese with French Fries and Italian Salad

Grillade Mixte de Poisson “Thon Rouge, Loup de Mer, St-Jacques, Gambas“, avec Chips de Pommes de Terre

Mixed Grilled Fish “Red Tuna, Sea Bass, St-Jacques, Shrimp” with Potato Chips  

Filet de Loup de Mer Croustillant Sauce Menthe et Lime, Croquet Sel et Poivre, Mirepoix de Légumes et Radis

Sea Bass Fillet with Mint and Lime Sauce, Salt and Pepper Potatoes with Seasonal Vegetables and Radishes

Filet de Thon en Croûte de Sésame Sauce Soja, Miel et Anis Etoilé avec Chips Maison et Mirepoix de Légumes

Red Tuna Fillet in Sesame Crust with Soy, Honey and Anise Sauce with Home Chips and Seasonal Vegetables

Nos Tartares

Nos Tartares

Nos Tartares

Nos Tartares

Red Tuna, Kiwi Tartare with Crumble Lavaux Lie

Perch Tartare with Caramelized Orange and Philadelphia Herb Cheese

Beef Tartare with Black Olives

Garnitures : Pain Toasté, Beurre et Frites

Nos viandes “Boucherie Nardi de Cully”

Nos viandes “Boucherie Nardi de Cully”

Nos viandes “Boucherie Nardi de Cully”

Nos viandes “Boucherie Nardi de Cully”

Filet de Bœuf Crus/Cuit Sauce Sambuca, Vanille, Café avec Croquet au Sel et Poivre, Légumes de Saison

Raw/Cooked Beef Filet with Sambuca, Vanilla, Coffee Sauce, Salt on Pepper Potatoes with Seasonal Vegetables

Côte de Bœuf avec Sel Maldon, Huile au Romarin, Croquet au Sel et Poivre, Mirepoix de Légumes

Rib of Beef with Maldon Salt, Rosemary Oil, Salt on Pepper Potatoes with Seasonal Vegetables

Minimo 2 PersoneMinimum 2 Personnes – Minimun 2 People

Rack d’Agneau avec Sauce aux Groseilles, Chips de Pommes de Terre, Mirepoix de Légumes et Radis

Rack of Lamb with Currant Sauce, Potato Chips with Seasonal Vegetables and Radishes

Cordon Bleu de Veau à la Caprese avec Chips de Pommes de Terre et Courgettes Marinées

Veal Cordon Bleu “Cheese and Tomato” with Potato Chips and Marinated Zucchini